Tuesday, August 21, 2012
Marin Suklaakakku
Pohja:
150g margariinia
2dl sokeria
6rkl kaakaojauhetta
3 kananmunaa
1 tl vaniliinisokeria
1/4 tl suolaa
2 1/2 dl vehnajauhoja
Kuorrutus:
1/2 dl kermaa
1 rkl margariinia tai voita
75 g taloussuklaata
Vuokaan:
margariinia tai voita
1. Kuumenna uuni175 asteeseen. Voitele matala-, tasa- ja irtopohjainen piirasvuoka (halkaisija 25-28 cm).
2. Sekoita sokeri ja kaakaojauhe keskenaan.
3. Sulata rasva. Sekoita sokeri-kaakaoseos kulhossa rasvan joukkoon.
4. Vatkaa kananmunat rasvaseokseen yksitellen. Yhdista jauhot, vaniliinisokeri ja suola keskenään ja lisää ne siivilän läpi taikinaan.
5. Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunissa 20-25 min.
6. Kiehauta kerma ja rasva kattilassa. Siirrä kattila kylmälle levylle ja sekoita kerma-rasvaseokseen rouhittu suklaa. Sekoita tasaiseksi.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment