Sunday, April 15, 2012

Rapeat Perunankuoret

Eräässä ravintolassa maistoin alkuruokana rapeita perunankuoria ja ne veivät kielen mukana. Sen vuoksi päätin itsekin koittaa samaa. Maku oli hyvä, mutta ensi kerralla tiedän valmistaa ne erilailla: mielellään uunissa pannun sijaan, jotta perunankuorista tulee rapeat.

Ohje:
  1. Kuoriessasi perunoita, jätä kuoriin mahdollisimman paljon perunaa (mitä enemmän sen paremmalta ne maistuvat). 
  2. Huuhtele kuoret ja pistä ne kulhoon. Lisää kulhoon sopivasti öljyä, suolaa ja pippuria. Sekoita.
  3. Laita ohueessa kerroksessa uuninpelille ja paista uunissa 200°- 225° asteessa, kunnes kuorista tulee rapeita.
  4. Tarjoile lämpimänä ja mielellään majoneesin tai vastaavan dipin kanssa.

No comments:

Post a Comment