Friday, April 27, 2012

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat



  • 2 paprikaa
  • Isohko kesäkurpitsa
  • Jauhelihaa 400g
  • Juustoraastetta
  • Sipuli
  • Ruokakerma
  • Riisiä 1-2 dl


-Leikkaa paprikat ja kesäkurpitsat kahtia.

-Siisti molempien sisältö. Kesäkurpitsan puolikkaan voi helposti lusikalla siistiä eli siis poistaa kesäkurpitsaa. Pilko kesäkurpitsan sisältöä pieniksi palasiksi ja lisää myöhemmässä vaiheessa jauhelihan sekaan.

-Keitä riisit. Paista jauheliha ja sipulit, mausta jauheliha. Lisää ruokakerma (Valion kolmenjuuston ruokakerma antaa erittäin hyvän maun).







- Lisää jauhelihaan riisit ja kesäkurpitsapalaset.


-Asettele kaiverretut paprikat ja kesäkurpitsat pellille.


-Lisää jauhelihasekoitus kaiverrettuihin kesäkurpitsoihin ja paprikoihin.

-Ripottele päälle juustoraastetta.


Paista uunissa 200° asteessa. Seuraa milloin juusto on sulanut ja milloin näyttävät valmiilta.


No comments:

Post a Comment