Saturday, March 17, 2012

Suklainen juustokakku (Hummingbird resepti)

Loppujen lopulta täytyy myöntää, että kakku oli ihan hyvän makuista, vaikka odotinkin sen maistuvan eriltä. Koristeeksi ripoittelin keväisen värisiä sokeripaloja.
Suklainen juustokakku

 










Jos ei ole monitoimikonetta, suosittelen käyttämään kaulinta (alla on kuva). Varmista, että keksit ovat tarpeeksi isossa pussissa eikä pussi saa olla tiukasti kiinni, jos kiinni ollenkaan. Minulla oli pieni pussi, joka oli auki ja sitten isompi pussi siinä päällä. Sitten tosiaan kaulimella kaulitaan niin kauan, että keksit ovat pieniä murusia.




Kaulimella keksit murusiksi



 Suosittelen laittamaan vähän vanilia aromia, ainakin omalla kohdalla kävi niin etten ollut varma tykkäsinkö sen mausta (en siis suosittele laittamaan liikoja, mutta vähän sitä on ehkä kuitenkin laitettava). Myöskään en suosittele paistamaan toisen irtopohjavuoan sisällä, koska huomasin ettei se pidä vettä sisällä. Joten käytä jotain muuta tiivistä vuokaa, jotta säästyt turhilta palovammoilta ja luutuamiselta!


En suosittele paistamaan irtopohjavuoan sisällä!

No comments:

Post a Comment