2 ½ dl sokeria
2 kananmunaa
1 ½ vehnäjauhoja
3 rkl kaakaota
1 tl vaniljasokeria
Valmistus:
1 ½ vehnäjauhoja
3 rkl kaakaota
1 tl vaniljasokeria
Valmistus:
- Kuumenna uuni 175 asteeseen.
- Sulata voi ja anna jäähtyä
- Sekoita munat ja sokeri. Lisää jauho, kaakao ja vaniljasokeri kuohkeaan munaseokseen. Lopuksi kaada voisula mukaan. Sekoita tasaiseksi.
- Kaada taikina matalaan vuokaan. Itselläni oli 26 -32 cm halkasijalta oleva pyöreävuoka. Toimi hyvin.
- Paista uunissa noin 25 min. Kakun tulee olla rapea pinnaltaa ja tahmea sisältä.
- Anna kakun jäähtyä. Sihtaa pinnalle tomusokeria. Tarjoa kermavaahdon tai vaniliajäätelön & vadelmahillon kera.
No comments:
Post a Comment