Saturday, December 24, 2011

Jouluaaton makuelämyksiä 2011

Aamu alkoi tietenkin perinteisesti riisipuurolla ja kiisselillä (tällä kertaa sekametelikiisselillä)

 Sen jälkeen sitten tehtiin coctail-tikkuja, jotka onnistuivat erinomaisesti!

 Old Amsterdamia ja viinirypäleitä, riistahyytelöä ja sitten Prosciutto Italianon sisään rullalle käärittynä parmesanjuustoa ja basilikanlehtia vei kyllä voiton koko lautaselta.

Tämän jälkeen värkkäilin kaverina lohi- ja sillileipiä.
Täytteet teimme jo eilen ja maituivatkin erinomaisille, varsinkin lohi! nami nams!
Näiden lisäksi tarjolla oli tietysti rosollia, kinkkua, sinappeja, poronlihaa, sienisalaattia, lohitataria sekä sillikaviaaria, sitten tietenki lanttu ja porkkalaatikot pottujen kera....

Nyt on masut täynnä! Santsikierrosta odotellen!

No comments:

Post a Comment