Saturday, June 30, 2012

raparperikiisseli

Ohje:
  • 2-5 isoa raparperia
  • sokeria
  • perunajauhoseos
  • vesi
  1. Kuori ja pilko raparperit pieniksi paloiksi.
  2. Annoksen koosta riippuen, pistä sopivasti vettä kiehumaan esim. pieni annos 3-5 dl.
  3. Lisää raparperit veteen ja sekoita välissä.
  4. Lisää sopivasti sokeria 
  5. Tee perunajauhoseos erilliseen kuppii. Laita esim. kahvikupin pohjalle vähän vettä (pohja saa ainakin peittyä) ja lusikoi veden sekaan perunajauhoja. Muista sekoittaa seosta koko ajan ja katso ettei siihen jää paukkuja.
  6. Kun katsot seoksen olevan sopiva, lisää se raparperi-sokeriveteen.
  7. Anna kiehua hetki ja ota pois liedeltä.
  8. Anna jäähtyä. 
  9. Tarjoile kermavaahdon tai jäätelön kanssa.

No comments:

Post a Comment