Friday, October 17, 2014

Amerikan pannupizza

Pohja:
2 kpl 
- 3 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- suolaa
- 1 dl kylmää vettä
- voita tai margariiniä
  1. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja suola.
  2. Lisää vesi, sekoita tasaiseksi taikinaksi. Lisää vettä mikäli taikina on liian kovaa.
  3. Kauli ja tasoita taikina n. 18 cm halkaisijaltaan 
  4. Kaulitut pannupizza pohjat
  5. Lämmitä vähän rasvaa pannulla ja paista pohja
  6. Paista melko kuumalla lämmöllä kunnes pohja on toiselta puolelta ruskistunut (n. 2 min).
  7. Käännä pohja lastaa käyttäen. Alenna lämpöä alle keskilämmön.

Täyte:
oman maun mukaan esim.
- tomaattimurskaa
- sipulia
- ananasta
- sieniä
- mozzarella juustoa
Paistetun pohjan päälle lisätyt täytteet
- juustoraaste

  1. Lisää pohjan päälle tomaattimurska ja oman maun mukaan täytteet.
  2. Laita kansi päälle. Odota, että juusto sulaa. (n. 4 min)
  3. Tarjoile esim. tuoreen salaatin kanssa. 

No comments:

Post a Comment