2 kpl
- 3 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- suolaa
- 1 dl kylmää vettä
- voita tai margariiniä
- Sekoita jauhot, leivinjauhe ja suola.
- Lisää vesi, sekoita tasaiseksi taikinaksi. Lisää vettä mikäli taikina on liian kovaa.
- Kauli ja tasoita taikina n. 18 cm halkaisijaltaan
- Lämmitä vähän rasvaa pannulla ja paista pohja
- Paista melko kuumalla lämmöllä kunnes pohja on toiselta puolelta ruskistunut (n. 2 min).
- Käännä pohja lastaa käyttäen. Alenna lämpöä alle keskilämmön.
Kaulitut pannupizza pohjat |
Täyte:
oman maun mukaan esim.
- tomaattimurskaa
- sipulia
- ananasta
- sieniä
- mozzarella juustoa
Paistetun pohjan päälle lisätyt täytteet |
- Lisää pohjan päälle tomaattimurska ja oman maun mukaan täytteet.
- Laita kansi päälle. Odota, että juusto sulaa. (n. 4 min)
- Tarjoile esim. tuoreen salaatin kanssa.
No comments:
Post a Comment