Wednesday, November 23, 2011

Ekat joulutortut!

Macroeconomian kokeen jälkeen päätin leipasta ensimmäiset joulutortut ja kutsuin kaverit nauttimaan illasta kanssani!

Tälleen leikataan lehtitaikina

 

Rahkaa ja hilloa sitten päälle sekä voidellaa munalla, jotta tulee kauniin ruskea väri uunissa. Suosittelen tosin ensin laittamaan rahkan ja hillon sitten vasta kannattaa voidella.Voit lisätä halutessasi raesokeria.






myös tein muutaman normaalin tortun! 
Tallinnan Stockalta ei löytynyt ikävä kyllä luumutäytettä, 
joten käytin aprikoosihilloa.



Paista tortut 225° asteessa kunnes tortut saavat kauniin ruskean värin.





Hillon ja rahkan on hyvä olla uunin kestäviä. Tämä tieto ei käynyt ostoshetkellä mielessä, mutta tulevaisuudessa tiedän varmistaa asian ennen ostoa.

Vähän siis levisivät rahkat ja hillot, mutta maukkaita olivat!

No comments:

Post a Comment